Despre noi

Sa ne cunoastem. Suntem aici pentru dumneavoastra !

 

DE CE CLASS BEAUTY CENTER ?

Class Beauty Center este un club de infrumusetare, in care lucreaza o echipa cu experienta si unde se utilizeaza aparatura de ultima generatie, extrem de performanta, care asigura efecte spectaculoase si foarte rapide.

Personalul calificat al firmei este instruit sa vina in intampinarea necesitatilor clientilor cu o gama larga de servicii si tratamente corporale menite sa asigure frumusetea si sanatatea fiecaruia.

Lucrurile frumoase trebuie evidentiate, micile imperfectiuni corectate, iar semnele imbatranirii atenuate.Un Centru Complex, asa cum este Class Beauty Center, va poate pune in valoare de fiecare data.Puteti opta pentru servicii diverse ce includ coafura, manichiura si pedichiura, cosmetica.

Specialistii nostri va stau la dispozitie permanent pentru a gasi acele tratamente care va pot ajuta sa aratati asa cum va doriti si, o data ajunse acolo, sa va intretineti acea imagine.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Class Beauty Center este un club de infrumusetare situat in Popesti Leordeni

Aparatele si produsele utilizate in tratamente si proceduri sunt de ultima generatie si provin de la companii cu o bogata experienta in intreaga lume, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de tot ce este mai bun si eficient in domeniu

 

Optati pentru servicii de calitate: 0724517646